Autómentő Budapesten

Autómentés XIV. kerület

2016. február 12. - buricsabi

XIV. kerületi autómentés non-stop

30/285-7558

Kedvező áron autómentés XIV. kerület környékén, megállapodás szerint akár egész belföldön nyújtjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált járművek mentesítését. Autómentő XIV. kerület

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott járművek mentését. A rakomány épségét szavatoljuk! Tevékenységünket rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni. Elvégezzük a műszaki hibás járművek mentését és vontatást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal XIV. kerület  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből akár kettőt is. Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes XIV. kerület

Autómentés árak XIV. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: XIV. kerületi gépjármű mentés díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento XIV. kerület Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár hétvégi autószállításhoz is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó XIV. kerületi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr388385616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.