Autómentő Budapesten

Autómentő I. kerület

2016. február 12. - buricsabi

I. kerületi autómentő éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés I. kerület környékén, megállapodás szerint akár országosan is vállaljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését. gyors autoszerviz I. kerület

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentését. A rakomány épségét szavatoljuk! Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon biztosítjuk! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni. Elvégezzük a műszaki hibás járművek mentesítését és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

gepjarmuassistance  

Hasznos információk

Autópályán lerobbant gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből akár kettőt is. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa I. kerület

Autómentés árak I. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: I. kerületi gépjármű mentés anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely I. kerület Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett I. kerületi autómentés 0-24 (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr268385514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.