Autómentő Budapesten

Autómentő III. kerület

2016. február 12. - buricsabi

III. kerületi autómentő éjjel-nappal

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés III. kerület környékén, szükség esetén egész belföldön vállaljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált járművek mentését. Autómentő III. kerület

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is végezzük az üzemképtelen autók mentesítését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon végezzük! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű eszközökkel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók mentését és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat III. kerület  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből 2 is szállítható. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa III. kerület

Autómentés árak III. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: III. kerületi mentesítés díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! olcso automento III. kerület Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvező árú III. kerületi autómentés non-stop (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr88385538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.