Autómentő Budapesten

Autómentő V. kerület

2016. február 12. - buricsabi

V. kerületi autómentés éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés V. kerület területén, megegyezés alapján országosan is vállaljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált járművek mentesítését. automento csorlovel V. kerület

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük a bajba jutott gépkocsik mentését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon végezzük! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros környékén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese V. kerület  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból akár kettőt is. Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa V. kerület

Autómentés árak V. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: V. kerületi mentesítés anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento V. kerület Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvezményes V. kerületi autómentés non-stop (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr68385550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.