Autómentő Budapesten

Autómentő VI. kerület

2016. február 12. - buricsabi

VI. kerületi autómentő éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés VI. kerület környékén, szükség esetén országosan is nyújtjuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált járművek mentését. gyors autoszerviz VI. kerület

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen autók elszállítását. A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük! Az autómentést rekordidő alatt, kitűnő színvonalon biztosítjuk! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók mentését és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint használni tudja a járművét.

sarga angyal VI. kerület  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből akár kettőt is. Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automento VI. kerület

Autómentés árak VI. kerület

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: VI. kerületi gépjármű mentés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyal segelyszolgalat VI. kerület Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, megfizethető VI. kerületi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr298385558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.