Autómentő Budapesten

Autómentő VIII. kerület

2016. február 12. - buricsabi

VIII. kerületi autómentés 0-24

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés VIII. kerület régiójában, megállapodás szerint akár egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentését. Autómentő VIII. kerület

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a bajba jutott autók mentését. A rakomány épségét szavatoljuk! Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon nyújtjuk! Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik mentesítését és szállítást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese VIII. kerület  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő autón kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes VIII. kerület

Autómentés árak VIII. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: VIII. kerületi gépkocsimentési költségei. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyal segelyszolgalat VIII. kerület Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza sárga angyal telefonszámunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető VIII. kerületi autómentés 0-24 30/285-7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr58385584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.