Autómentő Budapesten

Autómentő XI. kerület

2016. február 12. - buricsabi

XI. kerületi autómentő 0-24

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés XI. kerület régiójában, bizonyos esetekben egész belföldön nyújtjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését. automento csorlovel XI. kerület

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is vállaljuk a bajba jutott járművek mentesítését. A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük! Tevékenységünket gyorsan, kiváló színvonalon biztosítjuk! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni. Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

koccanasosautomentese XI. kerület  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automento XI. kerület

Autómentés árak XI. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: XI. kerületi autómentés anyagi vonzatai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely XI. kerület Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú XI. kerületi autómentés 0-24 (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr738385600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.