Autómentő Budapesten

Autómentő XV. kerület

2016. február 12. - buricsabi

XV. kerületi autómentés éjjel-nappal

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés XV. kerület területén, megállapodás szerint akár egész Magyarországon vállaljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált járművek mentesítését. Autómentő XV. kerület

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott gépjárművek elszállítását. A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük! Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros területén 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

sarga angyal XV. kerület  

Hasznos információk

Autópályán lerobbant autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa XV. kerület

Autómentés árak XV. kerület

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: XV. kerületi mentesítés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! Korrekt tréleres vontatás.sargaangyalautomento XV. kerület Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, olcsó XV. kerületi autómentés non-stop 06 30 285-75-58.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr648385620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.