Autómentő Budapesten

Autómentő XVII. kerület

2016. február 12. - buricsabi

XVII. kerületi autómentés éjjel-nappal

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés XVII. kerület területén, szükség esetén országosan is biztosítjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentesítését. autovontatas XVII. kerület

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen gépjárművek elszállítását. A rakomány épségét szavatoljuk! Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon kínáljuk! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét, országúti assistance szolgáltatás.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese XVII. kerület  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automento XVII. kerület

Autómentés árak XVII. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: XVII. kerületi mentesítés díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! olcso automento XVII. kerület Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes XVII. kerületi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr458385632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.