Autómentő Budapesten

Autómentés Csepel-Belváros hétvégén

2017. november 07. - buricsabi

Autó segélyszolgálat - Autómentés Csepel-Belváros hétvégén

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Csepel-Belváros területén, bizonyos esetekben egész Magyarországon nyújtjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

Autómentő Csepel-Belváros
 • autómentés 0-24 Csepel-Belváros
 • autószállítás Angliából
 • tréler kölcsönzés Csepel-Belváros
 • helyszíni autójavítás Csepel-Belváros
 • balesetes autó elszállítása Csepel-Belváros
 • bezárt autó nyitása Csepel-Belváros

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen gépjárművek mentését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Az autómentést Csepel-Belváros területén rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros területén 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni. Elkerülhető is lehet az autómentés, próbakörrel feltárható, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:


  • Kopogás a kocsi különböző elemeiből

 • Az autó menetdinamikája

 • A futómű állapota


 • A motor zörejei

 • A váltó esetleges rendellenességeiautó felkészítése hosszú útra Csepel-Belváros


Vállaljuk a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentését és szállítást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentő Csepel-Belváros

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

autó segélyszolgálat Csepel-Belváros  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

autómentés Csepel-Belváros

Autómentő ár Csepel-Belváros

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Csepel-Belvárosi mentesítés díjaink. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Csepel-Belváros Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető autómentő Csepel-Belváros övezetében non-stop 06 30 285-75-58.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8013199185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.