Autómentő Budapesten

Autómentés Csepel-Kertváros 024

2017. november 07. - buricsabi

Olcsó autómentő - Autómentés Csepel-Kertváros 0-24

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Csepel-Kertváros régiójában, szükség esetén egész belföldön vállaljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autóvontatás Csepel-Kertváros
 • autómentő Csepel-Kertváros
 • autószállítás olcsón külföldről
 • tréler bérlés Csepel-Kertváros
 • helyszíni autójavítás Csepel-Kertváros
 • balesetes autó elszállítása Csepel-Kertváros
 • bezárt autó nyitása Csepel-Kertváros

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is biztosítjuk a működésképtelen autók mentesítését. A rakomány épségét szavatoljuk! Az autómentést Csepel-Kertváros környékén gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Hosszabb tervezett út esetén próbamenettel kimutatható, esetleges problémák a járművön:


  • Zörejek a kocsi különféle részeiből

 • Az autó menetzaja

 • A lengéscsillapító állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor zörejei

 • A váltó hibáiautó ellenőrzése külföldi út előtt Csepel-Kertváros


Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik számára való segítségnyújtást és szállítást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentő Csepel-Kertváros

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

koccanásos autó mentése Csepel-Kertváros  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbant autó elszállítása Csepel-Kertváros

Autómentés árak Csepel-Kertváros

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Csepel-Kertvárosi gépjármű mentés anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Csepel-Kertváros Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető autómentés Csepel-Kertváros területén 0-24 06 30 285-75-58.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr2813199183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.