Autómentő Budapesten

Autómentés Csepel-Ófalu éjjel

2017. november 07. - buricsabi

Road assistance - Autómentés Csepel-Ófalu éjjel

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Csepel-Ófalu régiójában, szükség esetén egész belföldön vállaljuk a baleset miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autómentő csörlővel Csepel-Ófalu
 • sárga angyal autómentés Csepel-Ófalu
 • autószállítás Angliából
 • tréler kölcsönzés Csepel-Ófalu
 • autósegély Csepel-Ófalu
 • balesetes autó elszállítása Csepel-Ófalu
 • bezárt autó nyitása Csepel-Ófalu

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen gépjárművek elszállítását. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Az autó mentését Csepel-Ófalu vonzáskörzetében egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon biztosítjuk! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni. Mielőtt útnak indul, tesztúttal kimutatható, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Kopogás a kocsi különböző elemeiből

 • Az autó úttartása

 • A lengéscsillapító állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor viselkedése

 • A váltó megfelelő működése

 • A kuplung állapota


autó állapotfelmérése Csepel-Ófalu


Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink - autómentés Csepel-Ófalu

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

sárga angyal Csepel-Ófalu  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbant autó elszállítása Csepel-Ófalu

Autómentés ára Csepel-Ófalu

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Csepel-Ófalui gépjármű mentés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! olcsó autómentő Csepel-Ófalu Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető autómentés Csepel-Ófalu vonzáskörzetében éjjel-nappal 30/285-7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8713199181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.