Autómentő Budapesten

Autómentés Csepel-Szabótelep éjjel-nappal

2017. november 07. - buricsabi

Autószállító - Autómentés Csepel-Szabótelep éjjel-nappal

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Csepel-Szabótelep környékén, szükség esetén egész belföldön biztosítjuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autómentő csörlővel Csepel-Szabótelep
 • autómentő Csepel-Szabótelep
 • nemzetközi autómentés
 • tréler kölcsönzés Csepel-Szabótelep
 • mobil autósegély Csepel-Szabótelep
 • balesetes autó elszállítása Csepel-Szabótelep
 • lerobbant autó mentése Csepel-Szabótelep

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük az üzemképtelen autók elszállítását. A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük! Az autó mentését Csepel-Szabótelep területén gyorsan, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros környékén 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni. Hosszabb tervezett út esetén tesztúttal diagnosztizálható, esetleges problémák a járművön:


  • Kopogás a kocsi különféle részeiből

 • A gépkocsi menetzaja

 • A futómű állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor zörejei

 • A váltó esetleges rendellenességei

 • A kuplung státusza


autó ellenőrzése külföldi út előtt Csepel-Szabótelep


Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik számára való segítségnyújtást és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink - autómentő Csepel-Szabótelep

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanásos autó mentése Csepel-Szabótelep  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból 2 is szállítható. Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

autómentő Csepel-Szabótelep

Autómentő ár Csepel-Szabótelep

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Csepel-Szabótelepi gépkocsimentés díjaink. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Csepel-Szabótelep Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvezményes autómentő Csepel-Szabótelep vonzáskörzetében non-stop (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr2513199167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.