Autómentő Budapesten

Autómentés Csepel non-stop

2017. november 07. - buricsabi

Mobil autósegély - Autómentés Csepel non-stop

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Csepel vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár országosan is biztosítjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autómentő csörlővel Csepel
 • autómentés 0-24 Csepel
 • autószállítás olcsón külföldről
 • tréler kölcsönzés Csepel
 • autósegély Csepel
 • üzemképtelen autó mentése Csepel
 • felborult autó mentése Csepel

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is végezzük a bajba jutott autók elszállítását. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Az autó mentését Csepel régiójában egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon biztosítjuk! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni. Indulás előtt próbamenettel feltérképezhető, esetleges problémák a járművön:


  • Kopogás az autó különböző komponensei felől

 • A jármű menetzaja

 • A lengéscsillapító állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor hangja

 • A váltó hibái

 • A kuplung kopása


autó állapotfelmérése Csepel


Elvégezzük a műszaki hibás autók mentését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentő Csepel

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

gépjármű assistance Csepel  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

autó műszaki segélyszolgálat Csepel

Autómentő árak Csepel

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Csepeli autómentés árai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! mobil autósegély Csepel Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, megfizethető autómentő Csepel övezetében éjjel-nappal 06 30 285-75-58.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1113199195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.