Autómentő Budapesten

Autómentés Királyerdő 0-24

2017. november 07. - buricsabi

Leállt autó mentesítése - Autómentés Királyerdő 0-24

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Királyerdő régiójában, bizonyos esetekben országosan is vállaljuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

gyors autószerviz Királyerdő
 • sárga angyal autómentés Királyerdő
 • autómentés külföldről
 • tréler kölcsönzés Királyerdő
 • helyszíni autójavítás Királyerdő
 • üzemképtelen autó mentése Királyerdő
 • felborult autó mentése Királyerdő

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a bajba jutott gépjárművek mentesítését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Az autó mentését Királyerdő vonzáskörzetében rekordidő alatt, kiváló színvonalon kínáljuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros területén 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni. Indulás előtt próbamenettel észlelhető, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:


  • Kopogás a kocsi különböző komponensei felől

 • A gépkocsi úttartása

 • A lengéscsillapító állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor zörejei

 • A váltó esetleges rendellenességeiautó felkészítése műszaki vizsgára Királyerdő


Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Királyerdő

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

gépjármű assistance Királyerdő  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből 2 is szállítható. Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

autómentő Királyerdő

Autómentő ár Királyerdő

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Királyerdői autómentés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő Királyerdő Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett autómentés Királyerdő övezetében 0-24 06 30 285-75-58.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr7113199135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.