Autómentő Budapesten

Autómentés Nagytétény 0-24

2017. november 07. - buricsabi

Autó bikázása - Autómentés Nagytétény 0-24

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Nagytétény környékén, megegyezés alapján országosan is nyújtjuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autómentő csörlővel Nagytétény
 • sárga angyal autómentés Nagytétény
 • autószállítás olcsón külföldről
 • autószállító tréler Nagytétény
 • mobil autósegély Nagytétény
 • balesetes autó elszállítása Nagytétény
 • felborult autó mentése Nagytétény

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk az üzemképtelen autók mentését. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Az autó mentését Nagytétény vonzáskörzetében rekordidő alatt, kiváló színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni. Mielőtt útnak indul, próbakörrel felderíthető, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:


  • Zörejek az autó különböző részeiből

 • Az autó menetzaja

 • A lengéscsillapító állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor viselkedése

 • A váltó esetleges rendellenességeiautó felkészítése hosszú útra Nagytétény


Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink - autómentés Nagytétény

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

sárga angyal Nagytétény  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

autó műszaki segélyszolgálat Nagytétény

Autómentés árak Nagytétény

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Nagytétényi autómentés árai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Nagytétény Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú autómentés Nagytétény területén non-stop (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1713197981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.