Autómentő Budapesten

Autómentés XX. kerület éjjel-nappal

2017. november 07. - buricsabi

Gépjármű mentesítés - Autómentés XX. kerület éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés XX. kerület környékén, szükség esetén egész belföldön kínáljuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autóvontatás XX. kerület
 • sárga angyal autómentés XX. kerület
 • autószállítás Németországból visszfuvar
 • tréler XX. kerület
 • autó segélyszolgálat XX. kerület
 • balesetes autó elszállítása XX. kerület
 • felborult autó mentése XX. kerület

Belföldön országosan elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott autók mentését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Az autómentést XX. kerület területén egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon kínáljuk! Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elkerülhető is lehet az autómentés, próbamenettel feltárható, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Zörejek az autó különböző komponensei felől

 • A jármű menetdinamikája

 • A futómű állapota


 • A motor zörejei

 • A váltó megfelelő működése

 • A kuplung állapota


autó felkészítése hosszú útra XX. kerület


Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink - autómentés XX. kerület

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

gépjármű assistance XX. kerület  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

autó műszaki segélyszolgálat XX. kerület

Autómentő ár XX. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: XX. kerületi gépkocsimentés díjaink. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő XX. kerület Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető autómentő XX. kerület régiójában 0-24 (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr213197923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.