Autómentő Budapesten

Autómentés XXIII. kerület éjjel-nappal

2017. november 07. - buricsabi

Balesetes autó elszállítása - Autómentés XXIII. kerület éjjel-nappal

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés XXIII. kerület régiójában, bizonyos esetekben egész belföldön biztosítjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

Autómentő XXIII. kerület
 • sárga angyal autómentés XXIII. kerület
 • autómentés külföldről
 • tréler XXIII. kerület
 • autósegély XXIII. kerület
 • sérült autó elszállítása XXIII. kerület
 • felborult autó mentése XXIII. kerület

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen autók mentését. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Az autó mentését XXIII. kerület környékén rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon kínáljuk! Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Hosszabb tervezett út esetén próbakörrel kimutatható, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:


  • Zörejek az autó különféle komponensei felől

 • A gépkocsi menetzaja

 • A lengéscsillapító állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor zörejei

 • A váltó hibái

 • A kuplung kopása


autó ellenőrzése nyaralás előtt XXIII. kerület


Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók mentését és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentő XXIII. kerület

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

sárga angyal XXIII. kerület  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbant autó elszállítása XXIII. kerület

Autómentő árak XXIII. kerület

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: XXIII. kerületi gépjármű mentés díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! mobil autósegély XXIII. kerület Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető autómentés XXIII. kerület környékén éjjel-nappal 30/285-7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1313197953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.