Autómentő Budapesten

Autómentő Budafok-Tétény éjjel

2017. november 07. - buricsabi

Trélerbérlés - Autómentő Budafok-Tétény éjjel

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Budafok-Tétény vonzáskörzetében, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a bármilyen okból használhatatlanná vált autók mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

gyors autószerviz Budafok-Tétény
 • autómentés 0-24 Budafok-Tétény
 • nemzetközi autómentés
 • tréler kölcsönzés Budafok-Tétény
 • autósegély Budafok-Tétény
 • üzemképtelen autó mentése Budafok-Tétény
 • felborult autó mentése Budafok-Tétény

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen járművek elszállítását. A rakomány sértetlenségét megőrizzük! Az autómentést Budafok-Tétény környékén gyorsan, kitűnő színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Mielőtt útnak indul, tesztúttal felderíthető, esetleges problémák a járművön:


  • Zörejek a kocsi különböző elemeiből

 • A jármű menetzaja

 • A futómű állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor viselkedése

 • A váltó megfelelő működése

 • A kuplung állapota


autó felkészítése műszaki vizsgára Budafok-Tétény


Elvégezzük a műszaki hibás autók számára való segítségnyújtást és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink - autómentés Budafok-Tétény

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

sárga angyal Budafok-Tétény  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

autómentés Budafok-Tétény

Autómentő ár Budafok-Tétény

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Budafok-Tétényi mentesítés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő Budafok-Tétény Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető autómentő Budafok-Tétény környékén non-stop (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr6113198003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.