Autómentő Budapesten

Autómentő Csillagtelep hétvégén

2017. november 07. - buricsabi

Trélerbérlés - Autómentő Csillagtelep hétvégén

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Csillagtelep környékén, megegyezés alapján egész Magyarországon vállaljuk a baleset miatt üzemképtelenné vált autók mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autómentő csörlővel Csillagtelep
 • sárga angyal autómentés Csillagtelep
 • autószállítás olcsón külföldről
 • autószállító tréler Csillagtelep
 • helyszíni autójavítás Csillagtelep
 • üzemképtelen autó mentése Csillagtelep
 • bezárt autó nyitása Csillagtelep

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is végezzük a bajba jutott járművek elszállítását. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Az autó mentését Csillagtelep területén rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon végezzük! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros régiójában 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni. Mielőtt útnak indul, tesztúttal feltérképezhető, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Zörejek a jármű különböző részeiből

 • A gépkocsi menetzaja

 • A lengéscsillapító állapota


 • A motor zörejei

 • A váltó esetleges rendellenességeiautó felkészítése műszaki vizsgára Csillagtelep


Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Csillagtelep

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

sárga angyal Csillagtelep  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Igen, ha az autó állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból akár kettőt is. Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

autómentő Csillagtelep

Autómentés ára Csillagtelep

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Csillagtelepi mentesítés anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Csillagtelep Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, versenyképes áron végzett autómentő Csillagtelep vonzáskörzetében éjjel-nappal 06 30 285-75-58.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1513199161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.