Autómentő Budapesten

Autómentő Erdőalja 024

2017. november 07. - buricsabi

Road assistance - Autómentő Erdőalja 0-24

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Erdőalja területén, szükség esetén egész Magyarországon vállaljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autómentő csörlővel Erdőalja
 • autómentő Erdőalja
 • nemzetközi autómentés
 • tréler bérlés Erdőalja
 • autósegély Erdőalja
 • balesetes autó elszállítása Erdőalja
 • lerobbant autó mentése Erdőalja

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is vállaljuk a bajba jutott gépjárművek mentését. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést Erdőalja övezetében gyorsan, kitűnő színvonalon biztosítjuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Hosszabb tervezett út esetén tesztkörrel feltérképezhető, esetleges problémák a járművön:


  • Zörejek az autó különböző részeiből

 • A jármű menetdinamikája

 • A lengéscsillapító állapota


 • A motor hangja

 • A váltó esetleges rendellenességeiautó felkészítése hosszú útra Erdőalja


Elvégezzük a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentesítését és szállítást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink - autómentés Erdőalja

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

sárga angyal Erdőalja  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható. Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

lerobbant autó elszállítása Erdőalja

Autómentő árak Erdőalja

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Erdőaljai gépjármű mentés anyagi vonzatai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! olcsó autómentő Erdőalja Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó autómentés Erdőalja övezetében éjjel-nappal (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr4213199157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.