Autómentő Budapesten

Autómentő Erdősor non-stop

2017. november 07. - buricsabi

Olcsó autómentő - Autómentő Erdősor non-stop

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Erdősor környékén, szükség esetén országosan is vállaljuk a baleset miatt üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

Autómentő Erdősor
 • sárga angyal autómentés Erdősor
 • autószállítás Angliából
 • tréler Erdősor
 • autósegély Erdősor
 • sérült autó elszállítása Erdősor
 • bezárt autó nyitása Erdősor

Belföldön országosan elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is végezzük a működésképtelen járművek elszállítását. A rakomány sértetlenségét megőrizzük! Az autó mentését Erdősor területén egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon biztosítjuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Hosszabb tervezett út esetén próbakörrel kimutatható, esetleges problémák a járművön:


  • Zörejek a kocsi különböző részeiből

 • A gépkocsi úttartása

 • A futómű állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor hangja

 • A váltó kopása

 • A kuplung állapota


autó felkészítése hosszú útra Erdősor


Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentését és szállítást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Erdősor

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

autó segélyszolgálat Erdősor  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha az autó állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

autómentés Erdősor

Autómentés árak Erdősor

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Erdősori mentesítés díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő Erdősor Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó autómentő Erdősor övezetében non-stop (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr613199151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.