Autómentő Budapesten

Autómentő Gyártelep 0-24

2017. november 07. - buricsabi

Belföldi autómentés - Autómentő Gyártelep 0-24

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Gyártelep régiójában, bizonyos esetekben egész Magyarországon biztosítjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált járművek mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autóvontatás Gyártelep
 • autómentő Gyártelep olcsón
 • nemzetközi autómentés
 • tréler kölcsönzés Gyártelep
 • mobil autósegély Gyártelep
 • balesetes autó elszállítása Gyártelep
 • felborult autó mentése Gyártelep

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott gépkocsik mentését. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Az autó mentését Gyártelep területén egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon nyújtjuk! Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Hosszabb tervezett út esetén próbamenettel észlelhető, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Kopogás az autó különféle részeiből

 • Az autó menetdinamikája

 • A futómű állapota


 • A motor zörejei

 • A váltó hibái

 • A kuplung kopása


autó ellenőrzése nyaralás előtt Gyártelep


Elvégezzük az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Gyártelep

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint használni tudja a járművét.

gépjármű assistance Gyártelep  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból akár kettőt is. Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

autómentés Gyártelep

Autómentés árak Gyártelep

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Gyártelepi gépjármű mentés anyagi vonzatai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Gyártelep Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó autómentő Gyártelep övezetében éjjel-nappal (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr7013199149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.