Autómentő Budapesten

Autómentő Királymajor éjjel

2017. november 07. - buricsabi

Autó segélyszolgálat - Autómentő Királymajor éjjel

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Királymajor környékén, megállapodás szerint akár országosan is kínáljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált járművek mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autómentő csörlővel Királymajor
 • sárga angyal autómentés Királymajor
 • autószállítás Németországból visszfuvar
 • autószállító tréler Királymajor
 • autó segélyszolgálat Királymajor
 • sérült autó elszállítása Királymajor
 • lerobbant autó mentése Királymajor

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen gépkocsik elszállítását. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Az autómentést Királymajor területén rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Indulás előtt tesztúttal felderíthető, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:


  • Zörejek a jármű különböző komponensei felől

 • A gépkocsi menetdinamikája

 • A futómű állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor zörejei

 • A váltó megfelelő működése

 • A kuplung állapota


autó ellenőrzése nyaralás előtt Királymajor


Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentését és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentő Királymajor

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

sárga angyal Királymajor  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből akár kettőt is. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

autómentés Királymajor

Autómentés árak Királymajor

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Királymajori autómentés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő Királymajor Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett autómentés Királymajor területén non-stop 30/285-7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1713199129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.