Autómentő Budapesten

Autómentő Milleniumtelep éjjel

2017. november 07. - buricsabi

Autószállító - Autómentő Milleniumtelep éjjel

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Milleniumtelep területén, megállapodás szerint akár országosan is nyújtjuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autómentő csörlővel Milleniumtelep
 • autómentés 0-24 Milleniumtelep
 • autószállítás Angliából
 • tréler Milleniumtelep
 • autó segélyszolgálat Milleniumtelep
 • balesetes autó elszállítása Milleniumtelep
 • lerobbant autó mentése Milleniumtelep

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott gépkocsik mentését. A rakomány épségét szavatoljuk! Az autó mentését Milleniumtelep területén egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon végezzük! Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni. Elkerülhető is lehet az autómentés, tesztúttal kimutatható, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Zörejek a jármű különböző komponensei felől

 • A gépkocsi menetdinamikája

 • A lengéscsillapító állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor viselkedése

 • A váltó kopásaautó felkészítése műszaki vizsgára Milleniumtelep


Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink - autómentő Milleniumtelep

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

gépjármű assistance Milleniumtelep  

Hasznos információk

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

autómentés Milleniumtelep

Autómentő ár Milleniumtelep

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Milleniumtelepi autómentés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő Milleniumtelep Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, olcsó autómentő Milleniumtelep környékén non-stop (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr2213197961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.