Autómentő Budapesten

Autómentő Soroksár-Újtelep éjjel-nappal

2017. november 07. - buricsabi

Sárga angyal - Autómentő Soroksár-Újtelep éjjel-nappal

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Soroksár-Újtelep környékén, bizonyos esetekben országosan is vállaljuk a baleset miatt üzemképtelenné vált autók mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

gyors autószerviz Soroksár-Újtelep
 • autómentő Soroksár-Újtelep
 • autószállítás Németországból visszfuvar
 • tréler bérlés Soroksár-Újtelep
 • helyszíni autójavítás Soroksár-Újtelep
 • balesetes autó elszállítása Soroksár-Újtelep
 • felborult autó mentése Soroksár-Újtelep

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen járművek mentését. A rakomány épségét szavatoljuk! Az autó mentését Soroksár-Újtelep környékén egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon kínáljuk! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros környékén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Indulás előtt tesztúttal kimutatható, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Kopogás a kocsi különféle komponensei felől

 • A jármű menetzaja

 • A lengéscsillapító állapota


 • A motor viselkedése

 • A váltó megfelelő működéseautó felkészítése hosszú útra Soroksár-Újtelep


Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentesítését és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentő Soroksár-Újtelep

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban ismét használni tudja a járművét.

sárga angyal Soroksár-Újtelep  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

autómentés Soroksár-Újtelep

Autómentő árak Soroksár-Újtelep

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Soroksár-Újtelepi mentesítés anyagi vonzatai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő Soroksár-Újtelep Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, versenyképes áron végzett autómentő Soroksár-Újtelep régiójában non-stop (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr6613197969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.