Autómentő Budapesten

Autómentő XXII. kerület éjjel

2017. november 07. - buricsabi

Belföldi autómentés - Autómentő XXII. kerület éjjel

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés XXII. kerület környékén, megállapodás szerint akár egész belföldön kínáljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autóvontatás XXII. kerület
 • autómentő XXII. kerület
 • autószállítás Angliából
 • tréler kölcsönzés XXII. kerület
 • mobil autósegély XXII. kerület
 • balesetes autó elszállítása XXII. kerület
 • lerobbant autó mentése XXII. kerület

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott járművek mentesítését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Az autó mentését XXII. kerület vonzáskörzetében gyorsan, kiváló színvonalon kínáljuk! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni. Indulás előtt próbakörrel feltérképezhető, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Zörejek a kocsi különböző elemeiből

 • A gépkocsi menetzaja

 • A lengéscsillapító állapota


 • A motor viselkedése

 • A váltó esetleges rendellenességeiautó ellenőrzése külföldi út előtt XXII. kerület


Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és szállítást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés XXII. kerület

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

gépjármű assistance XXII. kerület  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból akár kettőt is. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

autómentés XXII. kerület

Autómentő ára XXII. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: XXII. kerületi autómentés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő XXII. kerület Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető autómentő XXII. kerület régiójában non-stop 06 30 285-75-58.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr6413197945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.