Autómentő Budapesten

Autómentő Pacsirtatelep non-stop

2017. november 09. - buricsabi

Autó segélyszolgálat - Autómentő Pacsirtatelep non-stop

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Pacsirtatelep területén, bizonyos esetekben egész belföldön kínáljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autóvontatás Pacsirtatelep
 • autómentő Pacsirtatelep
 • autómentés külföldről
 • autómentő Pacsirtatelep olcsón,
 • autómentés Pacsirtatelep árak,
 • balesetes autó elszállítása Pacsirtatelep,
 • bezárt autó nyitása Pacsirtatelep

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen gépjárművek mentését. A rakomány épségét szavatoljuk! Az autómentést Pacsirtatelep területén egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon végezzük! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Mielőtt útnak indul, tesztkörrel diagnosztizálható, esetleges problémák a járművön:


  • Zörejek a kocsi különféle elemeiből

 • Az autó úttartása

 • A lengéscsillapító állapota


 • A motor viselkedése

 • A váltó kopásaautó felkészítése hosszú útra Pacsirtatelep


Elvégezzük az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Pacsirtatelep

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

sárga angyal Pacsirtatelep  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból 2 is szállítható. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

autómentés Pacsirtatelep

Autómentés ára Pacsirtatelep

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Pacsirtatelepi autómentés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! olcsó autómentő Pacsirtatelep Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, hanem segítségére sietünk, versenyképes áron végzett autómentő Pacsirtatelep környékén non-stop 30/285-7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr6713217527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.