Autómentő Budapesten

Autómentő Pesterzsébet hétvégén

2017. november 09. - buricsabi

Olcsó autómentő - Autómentő Pesterzsébet hétvégén

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Pesterzsébet területén, szükség esetén egész belföldön nyújtjuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált járművek mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autóvontatás Pesterzsébet
 • autómentő Pesterzsébet olcsón
 • autószállítás Angliából
 • tréler Pesterzsébet,
 • busz mentés Pesterzsébet,
 • üzemképtelen autó mentése Pesterzsébet,
 • autómentés akár 30 percen belül Pesterzsébet

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk a működésképtelen gépjárművek mentését. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést Pesterzsébet régiójában egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Indulás előtt próbakörrel felderíthető, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:


  • Kopogás a kocsi különböző elemeiből

 • Az autó menetdinamikája

 • A lengéscsillapító állapota


 • A motor zörejei

 • A váltó hibáiautó ellenőrzése nyaralás előtt Pesterzsébet


Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentő Pesterzsébet

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban ismét használni tudja a járművét.

sárga angyal Pesterzsébet  

Hasznos információk

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

autó műszaki segélyszolgálat Pesterzsébet

Autómentő árak Pesterzsébet

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Pesterzsébeti mentesítés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! olcsó autómentő Pesterzsébet Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvező árú autómentő Pesterzsébet övezetében éjjel-nappal 06 30 285-75-58.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr9413217561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.