Autómentő Budapesten

Autómentés Almáskert non-stop

2017. november 13. - buricsabi

Trélerbérlés - Autómentés Almáskert non-stop

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Almáskert vonzáskörzetében, szükség esetén országosan is vállaljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált autók mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

gyors autószerviz Almáskert
 • sárga angyal autómentés Almáskert
 • autószállítás Angliából
 • autószállító tréler Almáskert,
 • busz mentés Almáskert,
 • sérült autó elszállítása Almáskert,
 • felborult autó mentése Almáskert

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott járművek mentesítését. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Az autó mentését Almáskert övezetében gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni. Mielőtt útnak indul, tesztkörrel feltérképezhető, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:


  • Zörejek a kocsi különböző elemeiből

 • Az autó menetzaja

 • A lengéscsillapító állapota


 • A motor zörejei

 • A váltó kopásaautó állapotfelmérése Almáskert


Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek mentesítését és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Almáskert

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

autó segélyszolgálat Almáskert  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

autómentés Almáskert

Autómentés árak Almáskert

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Almáskerti autómentés díjaink. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Almáskert Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, kedvező árú autómentő Almáskert környékén 0-24 06 30 285-75-58.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8013258867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.