Autómentő Budapesten

Autómentés Asztalostelep non-stop

2017. november 13. - buricsabi

Autó segélyszolgálat - Autómentés Asztalostelep non-stop

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Asztalostelep környékén, szükség esetén országosan is nyújtjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált járművek mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autómentő csörlővel Asztalostelep
 • autómentés 0-24 Asztalostelep
 • nemzetközi autómentés
 • autómentés M1 Asztalostelep,
 • busz mentés Asztalostelep,
 • üzemképtelen autó mentése Asztalostelep,
 • felborult autó mentése Asztalostelep

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen járművek mentesítését. A rakomány épségét szavatoljuk! Az autómentést Asztalostelep területén gyorsan, kitűnő színvonalon végezzük! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Indulás előtt tesztúttal feltérképezhető, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Zörejek a kocsi különböző elemeiből

 • A jármű menetdinamikája

 • A futómű állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor viselkedése

 • A váltó esetleges rendellenességeiautó ellenőrzése nyaralás előtt Asztalostelep


Vállaljuk az üzemképtelen autók mentesítését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Asztalostelep

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

autó segélyszolgálat Asztalostelep  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

autómentés Asztalostelep

Autómentés ára Asztalostelep

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Asztalostelepi gépkocsimentés anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő Asztalostelep Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvező árú autómentő Asztalostelep területén éjjel-nappal (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr613258593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.