Autómentő Budapesten

Autómentés Bókaytelep 0-24

2017. november 13. - buricsabi

Autómentő tréler - Autómentés Bókaytelep 0-24

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Bókaytelep vonzáskörzetében, szükség esetén egész belföldön kínáljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált autók mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

gyors autószerviz Bókaytelep
 • sárga angyal autómentés Bókaytelep
 • nemzetközi autómentés
 • autószállító tréler Bókaytelep,
 • autó bebikázása Bókaytelep,
 • üzemképtelen autó mentése Bókaytelep,
 • tréleres Bókaytelep

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük az üzemképtelen gépkocsik elszállítását. A rakomány épségét szavatoljuk! Az autómentést Bókaytelep régiójában rekordidő alatt, kiváló színvonalon végezzük! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros régiójában 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni. Indulás előtt tesztúttal feltárható, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:


  • Kopogás a jármű különböző részeiből

 • Az autó úttartása

 • A futómű állapota


 • A motor hangja

 • A váltó esetleges rendellenességei

 • A kuplung állapota


autó felkészítése hosszú útra Bókaytelep


Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentesítését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink - autómentés Bókaytelep

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanásos autó mentése Bókaytelep  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbant autó elszállítása Bókaytelep

Autómentés ár Bókaytelep

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Bókaytelepi gépkocsimentés anyagi vonzatai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő Bókaytelep Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett autómentés Bókaytelep vonzáskörzetében 0-24 06 30 285-75-58.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1813258807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.