Autómentő Budapesten

Autómentés Erdőskert 0-24

2017. november 13. - buricsabi

Mobil autósegély - Autómentés Erdőskert 0-24

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Erdőskert környékén, megállapodás szerint akár országosan is biztosítjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

Autómentő Erdőskert
 • autómentő Erdőskert
 • nemzetközi autómentés
 • autómentő M5 Erdőskert,
 • autómentés Erdőskert árak,
 • sérült autó elszállítása Erdőskert,
 • lerobbant autó mentése Erdőskert

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen gépjárművek mentesítését. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést Erdőskert régiójában egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk! Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros régiójában 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Hosszabb tervezett út esetén tesztúttal felderíthető, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Zörejek a kocsi különféle komponensei felől

 • A jármű menetdinamikája

 • A futómű állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor zörejei

 • A váltó kopása

 • A kuplung kopása


autó ellenőrzése külföldi út előtt Erdőskert


Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentését és szállítást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Erdőskert

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

gépjármű assistance Erdőskert  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő autón kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbant autó elszállítása Erdőskert

Autómentő ár Erdőskert

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Erdőskerti mentesítés árai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Erdőskert Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes autómentő Erdőskert környékén 0-24 30/285-7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr4013258799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.