Autómentő Budapesten

Autómentés Erzsébettelep 0-24

2017. november 13. - buricsabi

Autó bikázása - Autómentés Erzsébettelep 0-24

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Erzsébettelep területén, szükség esetén egész Magyarországon kínáljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autómentő csörlővel Erzsébettelep
 • sárga angyal autómentés Erzsébettelep
 • autószállítás Németországból visszfuvar
 • autómentő M3 Erzsébettelep,
 • autómentés Erzsébettelep árak,
 • tréleres szállítás autómentés Erzsébettelep,
 • felborult autó mentése Erzsébettelep

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen gépjárművek mentését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Az autó mentését Erzsébettelep területén egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Hosszabb tervezett út esetén tesztkörrel felderíthető, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Kopogás az autó különböző részeiből

 • Az autó menetzaja

 • A futómű állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor viselkedése

 • A váltó esetleges rendellenességeiautó ellenőrzése külföldi út előtt Erzsébettelep


Vállaljuk az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink - autómentő Erzsébettelep

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

gépjármű assistance Erzsébettelep  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

autómentés Erzsébettelep

Autómentés árak Erzsébettelep

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Erzsébettelepi gépkocsimentés költségei. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Erzsébettelep Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvezményes autómentő Erzsébettelep vonzáskörzetében éjjel-nappal 30/285-7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1513258773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.