Autómentő Budapesten

Autómentés Ferihegy éjjel-nappal

2017. november 13. - buricsabi

Autó bikázása - Autómentés Ferihegy éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Ferihegy régiójában, megegyezés alapján egész belföldön vállaljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autómentő csörlővel Ferihegy
 • sárga angyal autómentés Ferihegy
 • autószállítás Németországból visszfuvar
 • autómentő Ferihegy olcsón,
 • mobil autósegély Ferihegy,
 • motor mentés Ferihegy,
 • tréleres Ferihegy

Belföldön országosan rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen gépkocsik elszállítását. A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük! Az autómentést Ferihegy környékén egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon kínáljuk! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elkerülhető is lehet az autómentés, tesztkörrel feltárható, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Kopogás az autó különböző komponensei felől

 • A gépkocsi menetdinamikája

 • A lengéscsillapító állapota


 • A motor viselkedése

 • A váltó megfelelő működése

 • A kuplung állapota


autó ellenőrzése külföldi út előtt Ferihegy


Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink - autómentő Ferihegy

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

gépjármű assistance Ferihegy  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is. Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbant autó elszállítása Ferihegy

Autómentő árak Ferihegy

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Ferihegyi gépjármű mentés díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő Ferihegy Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes autómentés Ferihegy régiójában 0-24 (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr3113258765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.