Autómentő Budapesten

Autómentés Ganzkertváros éjjel

2017. november 13. - buricsabi

Sérült autó vontatása - Autómentés Ganzkertváros éjjel

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Ganzkertváros területén, szükség esetén országosan is kínáljuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

gyors autószerviz Ganzkertváros
 • sárga angyal autómentés Ganzkertváros
 • autómentés külföldről
 • autómentő M3 Ganzkertváros,
 • autó bebikázása Ganzkertváros,
 • sérült autó elszállítása Ganzkertváros,
 • autómentő gyorsan Ganzkertváros

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott autók mentését. A rakomány épségét szavatoljuk! Az autó mentését Ganzkertváros környékén gyorsan, kiváló színvonalon biztosítjuk! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni. Mielőtt útnak indul, próbamenettel kimutatható, esetleges problémák a járművön:


  • Kopogás a jármű különböző részeiből

 • A jármű menetdinamikája

 • A lengéscsillapító állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor zörejei

 • A váltó hibáiautó ellenőrzése külföldi út előtt Ganzkertváros


Vállaljuk a műszakilag meghibásodott gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Ganzkertváros

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

sárga angyal Ganzkertváros  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is. Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

autómentés Ganzkertváros

Autómentés árak Ganzkertváros

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Ganzkertvárosi gépkocsimentés árai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Ganzkertváros Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, megfizethető autómentés Ganzkertváros övezetében non-stop 30/285-7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr6313258739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.