Autómentő Budapesten

Autómentés Lónyaytelep éjjel

2017. november 13. - buricsabi

Sérült autó vontatása - Autómentés Lónyaytelep éjjel

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Lónyaytelep területén, megállapodás szerint akár egész Magyarországon kínáljuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autóvontatás Lónyaytelep
 • sárga angyal autómentés Lónyaytelep
 • autószállítás Németországból visszfuvar
 • autómentő Lónyaytelep olcsón,
 • autósegély Lónyaytelep,
 • sérült autó elszállítása Lónyaytelep,
 • bezárt autó nyitása Lónyaytelep

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk a működésképtelen gépjárművek mentesítését. A rakomány épségét szavatoljuk! Az autó mentését Lónyaytelep régiójában egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni. Hosszabb tervezett út esetén próbamenettel feltérképezhető, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:


  • Zörejek az autó különféle részeiből

 • A jármű menetdinamikája

 • A lengéscsillapító állapota


 • A motor zörejei

 • A váltó hibáiautó ellenőrzése külföldi út előtt Lónyaytelep


Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentését és szállítást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentő Lónyaytelep

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét használni tudja a járművét.

autó segélyszolgálat Lónyaytelep  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból 2 is szállítható. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő járművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbant autó elszállítása Lónyaytelep

Autómentő ára Lónyaytelep

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Lónyaytelepi gépkocsimentés anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! olcsó autómentő Lónyaytelep Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú autómentés Lónyaytelep területén éjjel-nappal (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1513258527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.