Autómentő Budapesten

Autómentés Rendessytelep 0-24

2017. november 13. - buricsabi

Belföldi autómentés - Autómentés Rendessytelep 0-24

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Rendessytelep területén, megegyezés alapján egész belföldön nyújtjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autóvontatás Rendessytelep
 • autómentő Rendessytelep olcsón
 • autószállítás olcsón külföldről
 • autómentés M1 Rendessytelep,
 • mobil autósegély Rendessytelep,
 • sérült autó elszállítása Rendessytelep,
 • tréleres Rendessytelep

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük az üzemképtelen járművek mentesítését. A rakomány sértetlenségét megőrizzük! Az autó mentését Rendessytelep vonzáskörzetében gyorsan, kitűnő színvonalon végezzük! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros régiójában 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni. Elkerülhető is lehet az autómentés, tesztúttal feltárható, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:


  • Zörejek a jármű különféle komponensei felől

 • A gépkocsi menetzaja

 • A futómű állapota


 • A motor hangja

 • A váltó megfelelő működése

 • A kuplung állapota


autó ellenőrzése külföldi út előtt Rendessytelep


Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és szállítást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Rendessytelep

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanásos autó mentése Rendessytelep  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből 2 is szállítható. Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

autómentés Rendessytelep

Autómentés ára Rendessytelep

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Rendessytelepi mentesítés árai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! olcsó autómentő Rendessytelep Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett autómentő Rendessytelep környékén éjjel-nappal 06 30 285-75-58.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr4413258489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.