Autómentő Budapesten

Autómentés Szemeretelep éjjel

2017. november 13. - buricsabi

Üzemképtelen jármű mentése - Autómentés Szemeretelep éjjel

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Szemeretelep környékén, bizonyos esetekben egész belföldön nyújtjuk a baleset miatt használhatatlanná vált járművek mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autóvontatás Szemeretelep
 • autómentés 0-24 Szemeretelep
 • autószállítás Angliából
 • autómentő Szemeretelep olcsón,
 • autó bebikázása Szemeretelep,
 • balesetes autó elszállítása Szemeretelep,
 • tréleres Szemeretelep

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is végezzük a működésképtelen autók mentesítését. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést Szemeretelep területén egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon végezzük! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Mielőtt útnak indul, tesztúttal feltárható, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:


  • Kopogás a jármű különböző részeiből

 • A gépkocsi menetdinamikája

 • A futómű állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor hangja

 • A váltó kopása

 • A kuplung kopása


autó felkészítése hosszú útra Szemeretelep


Vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentését és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentő Szemeretelep

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanásos autó mentése Szemeretelep  

Hasznos információk

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbant autó elszállítása Szemeretelep

Autómentés ára Szemeretelep

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Szemeretelepi gépkocsimentés költségei. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Szemeretelep Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó autómentő Szemeretelep övezetében éjjel-nappal (30) 285 7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8013258473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.