Autómentő Budapesten

Autómentés Szent Lőrinc-telep hétvégén

2017. november 13. - buricsabi

Leállt autó mentesítése - Autómentés Szent Lőrinc-telep hétvégén

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Szent Lőrinc-telep környékén, bizonyos esetekben egész belföldön biztosítjuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

Autómentő Szent Lőrinc-telep
 • autómentés 0-24 Szent Lőrinc-telep
 • autószállítás Németországból visszfuvar
 • autómentő Szent Lőrinc-telep olcsón,
 • road assistance Szent Lőrinc-telep,
 • sérült autó elszállítása Szent Lőrinc-telep,
 • felborult autó mentése Szent Lőrinc-telep

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk a működésképtelen járművek elszállítását. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Az autó mentését Szent Lőrinc-telep területén rekordidő alatt, kiváló színvonalon kínáljuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni. Mielőtt útnak indul, próbamenettel észlelhető, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Kopogás a jármű különböző elemeiből

 • A jármű úttartása

 • A lengéscsillapító állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor zörejei

 • A váltó kopása

 • A kuplung elhasználtsága


autó felkészítése hosszú útra Szent Lőrinc-telep


Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentő Szent Lőrinc-telep

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

gépjármű assistance Szent Lőrinc-telep  

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

autómentő Szent Lőrinc-telep

Autómentő ár Szent Lőrinc-telep

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Szent Lőrinc-telepi gépkocsimentés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Szent Lőrinc-telep Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvező árú autómentő Szent Lőrinc-telep területén non-stop 30/285-7558.
Szólj hozzá!
autómentő Szent Lőrinc-telep olcsón road assistance Szent Lőrinc-telep sérült autó elszállítása Szent Lőrinc-telep felborult autó mentése Szent Lőrinc-telep autós segélyszolgálat Szent Lőrinc-telep sárga angyal telefonszám Szent Lőrinc-telep olcsó autómentő Szent Lőrinc-telep autómentés külföldről Szent Lőrinc-telep autómentés éjjel-nappal Szent Lőrinc-telep non-stop autómentés árak Szent Lőrinc-telep 0-24 autómentés Szent Lőrinc-telep azonnali autómentés Szent Lőrinc-telep autómentés autópályán Szent Lőrinc-telep autómentő tréler Szent Lőrinc-telep autószállítás Szent Lőrinc-telep autómentés díja Szent Lőrinc-telep autómentő bérlés Szent Lőrinc-telep assistance szolgáltatás Szent Lőrinc-telep tréler bérlés Szent Lőrinc-telep tréler kölcsönzés Szent Lőrinc-telep autószállító tréler Szent Lőrinc-telep autósegély Szent Lőrinc-telep autó segélyszolgálat Szent Lőrinc-telep mobil autósegély Szent Lőrinc-telep balesetes autó elszállítása Szent Lőrinc-telep üzemképtelen autó mentése Szent Lőrinc-telep lerobbant autó mentése Szent Lőrinc-telep bezárt autó nyitása Szent Lőrinc-telep gyors autósegély Szent Lőrinc-telep belföldi autómentő Szent Lőrinc-telep motorszállítás Szent Lőrinc-telep karambolos autó elszállítása Szent Lőrinc-telep autó bebikázása Szent Lőrinc-telep kamionmentés Szent Lőrinc-telep teherautó mentése Szent Lőrinc-telep busz mentése Szent Lőrinc-telep

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr6413258421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.