Autómentő Budapesten

Autómentő Gloriett-telep 0-24

2017. november 13. - buricsabi

Trélerbérlés - Autómentő Gloriett-telep 0-24

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Gloriett-telep területén, megegyezés alapján egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autóvontatás Gloriett-telep
 • autómentés 0-24 Gloriett-telep
 • autószállítás olcsón külföldről
 • tréler bérlés Gloriett-telep,
 • mobil autósegély Gloriett-telep,
 • tréleres szállítás autómentés Gloriett-telep,
 • bezárt autó nyitása Gloriett-telep

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is biztosítjuk a működésképtelen gépkocsik mentesítését. A rakomány épségét szavatoljuk! Az autó mentését Gloriett-telep vonzáskörzetében gyorsan, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk! Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni. Mielőtt útnak indul, próbakörrel észlelhető, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:


  • Zörejek a jármű különböző elemeiből

 • A jármű menetzaja

 • A futómű állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor viselkedése

 • A váltó esetleges rendellenességeiautó felkészítése hosszú útra Gloriett-telep


Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek mentesítését és szállítást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentő Gloriett-telep

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

koccanásos autó mentése Gloriett-telep  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

autómentés Gloriett-telep

Autómentés ára Gloriett-telep

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Gloriett-telepi gépkocsimentés költségei. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő Gloriett-telep Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó autómentés Gloriett-telep vonzáskörzetében 0-24 30/285-7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr4813258715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.