Autómentő Budapesten

Autómentő Havanna-telep éjjel

2017. november 13. - buricsabi

Autómentő tréler - Autómentő Havanna-telep éjjel

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Havanna-telep területén, szükség esetén egész Magyarországon nyújtjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált gépkocsik mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autómentő csörlővel Havanna-telep
 • autómentés 0-24 Havanna-telep
 • nemzetközi autómentés
 • tréler Havanna-telep,
 • autó bebikázása Havanna-telep,
 • sérült autó elszállítása Havanna-telep,
 • bezárt autó nyitása Havanna-telep

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen autók mentését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Az autómentést Havanna-telep területén gyorsan, kiemelkedő színvonalon végezzük! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

Budapesten 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Elkerülhető is lehet az autómentés, tesztúttal feltárható, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Kopogás az autó különböző komponensei felől

 • Az autó úttartása

 • A lengéscsillapító állapota


 • A motor viselkedése

 • A váltó kopása

 • A kuplung státusza


autó felkészítése műszaki vizsgára Havanna-telep


Elvégezzük a műszaki hibás autók számára való segítségnyújtást és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Havanna-telep

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

koccanásos autó mentése Havanna-telep  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból akár kettőt is. Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő kocsin kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

autómentő Havanna-telep

Autómentő ára Havanna-telep

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Havanna-telepi mentesítés anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! olcsó autómentő Havanna-telep Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvezményes autómentés Havanna-telep övezetében non-stop 30/285-7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr2713258621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.