Autómentő Budapesten

Autómentő Liptáktelep hétvégén

2017. november 13. - buricsabi

Gépkocsi műszaki segélyszolgálat - Autómentő Liptáktelep hétvégén

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Liptáktelep környékén, megegyezés alapján országosan is vállaljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált járművek mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

gyors autószerviz Liptáktelep
 • autómentő Liptáktelep
 • autószállítás Németországból visszfuvar
 • autómentő M5 Liptáktelep,
 • autómentés Liptáktelep árak,
 • sérült autó elszállítása Liptáktelep,
 • felborult autó mentése Liptáktelep

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen gépkocsik mentését. A rakomány épségét szavatoljuk! Az autó mentését Liptáktelep övezetében rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon végezzük! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Elkerülhető is lehet az autómentés, tesztkörrel feltérképezhető, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Zörejek a jármű különféle részeiből

 • A gépkocsi menetdinamikája

 • A futómű állapota


 • A motor zörejei

 • A váltó esetleges rendellenességei

 • A kuplung elhasználtsága


autó ellenőrzése nyaralás előtt Liptáktelep


Elvégezzük a műszaki hibás autók mentését és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Liptáktelep

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

autó segélyszolgálat Liptáktelep  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható. Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

autómentés Liptáktelep

Autómentés ár Liptáktelep

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Liptáktelepi gépjármű mentés díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! olcsó autómentő Liptáktelep Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, kedvező árú autómentés Liptáktelep vonzáskörzetében non-stop 06 30 285-75-58.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr913258559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.