Autómentő Budapesten

Autómentő Pestszentimre éjjel-nappal

2017. november 13. - buricsabi

Tréleres - Autómentő Pestszentimre éjjel-nappal

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Pestszentimre régiójában, megegyezés alapján egész belföldön kínáljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autómentő csörlővel Pestszentimre
 • autómentés 0-24 Pestszentimre
 • autómentés külföldről
 • autószállító tréler Pestszentimre,
 • autó bebikázása Pestszentimre,
 • üzemképtelen autó mentése Pestszentimre,
 • bezárt autó nyitása Pestszentimre

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott autók mentését. A rakomány sértetlenségét megőrizzük! Az autó mentését Pestszentimre régiójában rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Elkerülhető is lehet az autómentés, próbakörrel feltérképezhető, esetleges problémák a járművön:


  • Zörejek a kocsi különböző elemeiből

 • Az autó úttartása

 • A futómű állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor zörejei

 • A váltó kopása

 • A kuplung állapota


autó felkészítése hosszú útra Pestszentimre


Vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentesítését és szállítást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentő Pestszentimre

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gépjármű assistance Pestszentimre  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból 2 is szállítható. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

autómentés Pestszentimre

Autómentő ár Pestszentimre

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Pestszentimrei gépjármű mentés anyagi vonzatai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Pestszentimre Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető autómentés Pestszentimre övezetében non-stop 30/285-7558.

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1413258891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.