Autómentő Budapesten

Autómentő Pestszentlőrinc 0-24

2017. november 13. - buricsabi

Tréleres - Autómentő Pestszentlőrinc 0-24

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Pestszentlőrinc régiójában, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a bármilyen okból használhatatlanná vált autók mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

Autómentő Pestszentlőrinc
 • autómentő Pestszentlőrinc olcsón
 • autómentés külföldről
 • autómentő M5 Pestszentlőrinc,
 • autó segélyszolgálat Pestszentlőrinc,
 • tréleres szállítás autómentés Pestszentlőrinc,
 • tréleres Pestszentlőrinc

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen járművek elszállítását. A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük! Az autó mentését Pestszentlőrinc területén rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

Budapesten kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Elkerülhető is lehet az autómentés, tesztkörrel feltárható, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Zörejek a kocsi különböző részeiből

 • A jármű úttartása

 • A futómű állapota


 • A motor hangja

 • A váltó megfelelő működése

 • A kuplung állapota


autó ellenőrzése külföldi út előtt Pestszentlőrinc


Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik mentését és szállítást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Pestszentlőrinc

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

gépjármű assistance Pestszentlőrinc  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

autómentés Pestszentlőrinc

Autómentő ár Pestszentlőrinc

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Pestszentlőrinci autómentés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő Pestszentlőrinc Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó autómentés Pestszentlőrinc környékén éjjel-nappal 30/285-7558.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://automentobudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr9313258915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.