Autómentő Budapesten

Autómentő Pestszentlőrinc 0-24

2017. november 13. - buricsabi

Tréleres - Autómentő Pestszentlőrinc 0-24

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Pestszentlőrinc régiójában, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a bármilyen okból használhatatlanná vált autók mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

Autómentő Pestszentlőrinc
 • autómentő Pestszentlőrinc olcsón
 • autómentés külföldről
 • autómentő M5 Pestszentlőrinc,
 • autó segélyszolgálat Pestszentlőrinc,
 • tréleres szállítás autómentés Pestszentlőrinc,
 • tréleres Pestszentlőrinc

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen járművek elszállítását. A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük! Az autó mentését Pestszentlőrinc területén rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

Budapesten kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Elkerülhető is lehet az autómentés, tesztkörrel feltárható, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Zörejek a kocsi különböző részeiből

 • A jármű úttartása

 • A futómű állapota


 • A motor hangja

 • A váltó megfelelő működése

 • A kuplung állapota


autó ellenőrzése külföldi út előtt Pestszentlőrinc


Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik mentését és szállítást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Pestszentlőrinc

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

gépjármű assistance Pestszentlőrinc  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

autómentés Pestszentlőrinc

Autómentő ár Pestszentlőrinc

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Pestszentlőrinci autómentés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő Pestszentlőrinc Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó autómentés Pestszentlőrinc környékén éjjel-nappal 30/285-7558.
Szólj hozzá!

Autómentő Pestszentimre éjjel-nappal

Tréleres - Autómentő Pestszentimre éjjel-nappal

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Pestszentimre régiójában, megegyezés alapján egész belföldön kínáljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autómentő csörlővel Pestszentimre
 • autómentés 0-24 Pestszentimre
 • autómentés külföldről
 • autószállító tréler Pestszentimre,
 • autó bebikázása Pestszentimre,
 • üzemképtelen autó mentése Pestszentimre,
 • bezárt autó nyitása Pestszentimre

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott autók mentését. A rakomány sértetlenségét megőrizzük! Az autó mentését Pestszentimre régiójában rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Elkerülhető is lehet az autómentés, próbakörrel feltérképezhető, esetleges problémák a járművön:


  • Zörejek a kocsi különböző elemeiből

 • Az autó úttartása

 • A futómű állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor zörejei

 • A váltó kopása

 • A kuplung állapota


autó felkészítése hosszú útra Pestszentimre


Vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentesítését és szállítást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentő Pestszentimre

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gépjármű assistance Pestszentimre  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból 2 is szállítható. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

autómentés Pestszentimre

Autómentő ár Pestszentimre

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Pestszentimrei gépjármű mentés anyagi vonzatai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Pestszentimre Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető autómentés Pestszentimre övezetében non-stop 30/285-7558.

Autómentés Alacskai úti lakótelep non-stop

Lerobbant kocsi mentése - Autómentés Alacskai úti lakótelep non-stop

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Alacskai úti lakótelep területén, bizonyos esetekben egész Magyarországon vállaljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

gyors autószerviz Alacskai úti lakótelep
 • autómentő Alacskai úti lakótelep
 • autószállítás olcsón külföldről
 • autómentő M5 Alacskai úti lakótelep,
 • autósegély Alacskai úti lakótelep,
 • sérült autó elszállítása Alacskai úti lakótelep,
 • tréleres Alacskai úti lakótelep

Belföldön országosan elérhető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is vállaljuk az üzemképtelen autók mentesítését. A rakomány sértetlenségét megőrizzük! Az autómentést Alacskai úti lakótelep területén gyorsan, kiváló színvonalon biztosítjuk! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros területén 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni. Hosszabb tervezett út esetén próbakörrel diagnosztizálható, esetleges problémák a járművön:


  • Kopogás az autó különböző részeiből

 • A jármű menetdinamikája

 • A lengéscsillapító állapota


 • A motor viselkedése

 • A váltó megfelelő működéseautó felkészítése műszaki vizsgára Alacskai úti lakótelep


Elvégezzük az üzemképtelen autók számára való segítségnyújtást és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink - autómentés Alacskai úti lakótelep

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

autó segélyszolgálat Alacskai úti lakótelep  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbant autó elszállítása Alacskai úti lakótelep

Autómentés ár Alacskai úti lakótelep

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Alacskai úti lakótelepi gépjármű mentés díjaink. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! olcsó autómentő Alacskai úti lakótelep Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, olcsó autómentés Alacskai úti lakótelep vonzáskörzetében non-stop 30/285-7558.
Szólj hozzá!
autómentő M5 Alacskai úti lakótelep autósegély Alacskai úti lakótelep sérült autó elszállítása Alacskai úti lakótelep tréleres Alacskai úti lakótelep autós segélyszolgálat Alacskai úti lakótelep sárga angyal telefonszám Alacskai úti lakótelep olcsó autómentő Alacskai úti lakótelep autómentés külföldről Alacskai úti lakótelep autómentés éjjel-nappal Alacskai úti lakótelep non-stop autómentés árak Alacskai úti lakótelep 0-24 autómentés Alacskai úti lakótelep azonnali autómentés Alacskai úti lakótelep autómentés autópályán Alacskai úti lakótelep autómentő tréler Alacskai úti lakótelep autószállítás Alacskai úti lakótelep autómentés díja Alacskai úti lakótelep autómentő bérlés Alacskai úti lakótelep assistance szolgáltatás Alacskai úti lakótelep tréler bérlés Alacskai úti lakótelep tréler kölcsönzés Alacskai úti lakótelep autószállító tréler Alacskai úti lakótelep autó segélyszolgálat Alacskai úti lakótelep mobil autósegély Alacskai úti lakótelep balesetes autó elszállítása Alacskai úti lakótelep üzemképtelen autó mentése Alacskai úti lakótelep lerobbant autó mentése Alacskai úti lakótelep bezárt autó nyitása Alacskai úti lakótelep felborult autó mentése Alacskai úti lakótelep gyors autósegély Alacskai úti lakótelep belföldi autómentő Alacskai úti lakótelep motorszállítás Alacskai úti lakótelep road assistance Alacskai úti lakótelep karambolos autó elszállítása Alacskai úti lakótelep autó bebikázása Alacskai úti lakótelep kamionmentés Alacskai úti lakótelep teherautó mentése Alacskai úti lakótelep busz mentése Alacskai úti lakótelep

Autómentés Almáskert non-stop

Trélerbérlés - Autómentés Almáskert non-stop

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Almáskert vonzáskörzetében, szükség esetén országosan is vállaljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált autók mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

gyors autószerviz Almáskert
 • sárga angyal autómentés Almáskert
 • autószállítás Angliából
 • autószállító tréler Almáskert,
 • busz mentés Almáskert,
 • sérült autó elszállítása Almáskert,
 • felborult autó mentése Almáskert

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott járművek mentesítését. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Az autó mentését Almáskert övezetében gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni. Mielőtt útnak indul, tesztkörrel feltérképezhető, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:


  • Zörejek a kocsi különböző elemeiből

 • Az autó menetzaja

 • A lengéscsillapító állapota


 • A motor zörejei

 • A váltó kopásaautó állapotfelmérése Almáskert


Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek mentesítését és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Almáskert

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

autó segélyszolgálat Almáskert  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

autómentés Almáskert

Autómentés árak Almáskert

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Almáskerti autómentés díjaink. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Almáskert Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, kedvező árú autómentő Almáskert környékén 0-24 06 30 285-75-58.

Autómentő Bélatelep hétvégén

Tréleres - Autómentő Bélatelep hétvégén

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Bélatelep régiójában, bizonyos esetekben országosan is vállaljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált autók mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autóvontatás Bélatelep
 • sárga angyal autómentés Bélatelep
 • autószállítás Angliából
 • autómentő M7 Bélatelep,
 • mobil autósegély Bélatelep,
 • sérült autó elszállítása Bélatelep,
 • autómentő gyorsan Bélatelep

Az ország teljes területén elérhető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen gépjárművek elszállítását. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Az autó mentését Bélatelep övezetében gyorsan, kitűnő színvonalon nyújtjuk! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Mielőtt útnak indul, tesztkörrel feltárható, esetleges problémák a járművön:


  • Kopogás a jármű különféle komponensei felől

 • A jármű menetzaja

 • A futómű állapota


 • A motor hangja

 • A váltó hibáiautó ellenőrzése nyaralás előtt Bélatelep


Elvégezzük az üzemképtelen járművek mentesítését és vontatást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink - autómentés Bélatelep

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

autó segélyszolgálat Bélatelep  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből 2 is szállítható. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

autómentő Bélatelep

Autómentés ára Bélatelep

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Bélatelepi autómentés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő Bélatelep Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, olcsó autómentés Bélatelep területén éjjel-nappal 30/285-7558.

Autómentés Belsőmajor hétvégén

Trélerbérlés - Autómentés Belsőmajor hétvégén

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Belsőmajor területén, megegyezés alapján egész Magyarországon vállaljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autóvontatás Belsőmajor
 • autómentő Belsőmajor
 • nemzetközi autómentés
 • autómentő M3 Belsőmajor,
 • busz mentés Belsőmajor,
 • balesetes autó elszállítása Belsőmajor,
 • tréleres Belsőmajor

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott gépjárművek mentését. A rakomány sértetlenségét megőrizzük! Az autómentést Belsőmajor vonzáskörzetében rekordidő alatt, kitűnő színvonalon nyújtjuk! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Hosszabb tervezett út esetén próbamenettel feltérképezhető, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:


  • Zörejek a jármű különböző elemeiből

 • A jármű menetzaja

 • A lengéscsillapító állapota


 • A motor viselkedése

 • A váltó kopása

 • A kuplung állapota


autó ellenőrzése külföldi út előtt Belsőmajor


Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik mentését és szállítást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Belsőmajor

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

sárga angyal Belsőmajor  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

autómentés Belsőmajor

Autómentés árak Belsőmajor

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Belsőmajori mentesítés díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő Belsőmajor Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú autómentés Belsőmajor környékén 0-24 30/285-7558.

Autómentés Bókaytelep 0-24

Autómentő tréler - Autómentés Bókaytelep 0-24

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Bókaytelep vonzáskörzetében, szükség esetén egész belföldön kínáljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált autók mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

gyors autószerviz Bókaytelep
 • sárga angyal autómentés Bókaytelep
 • nemzetközi autómentés
 • autószállító tréler Bókaytelep,
 • autó bebikázása Bókaytelep,
 • üzemképtelen autó mentése Bókaytelep,
 • tréleres Bókaytelep

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük az üzemképtelen gépkocsik elszállítását. A rakomány épségét szavatoljuk! Az autómentést Bókaytelep régiójában rekordidő alatt, kiváló színvonalon végezzük! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros régiójában 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni. Indulás előtt tesztúttal feltárható, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:


  • Kopogás a jármű különböző részeiből

 • Az autó úttartása

 • A futómű állapota


 • A motor hangja

 • A váltó esetleges rendellenességei

 • A kuplung állapota


autó felkészítése hosszú útra Bókaytelep


Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentesítését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink - autómentés Bókaytelep

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanásos autó mentése Bókaytelep  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbant autó elszállítása Bókaytelep

Autómentés ár Bókaytelep

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Bókaytelepi gépkocsimentés anyagi vonzatai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő Bókaytelep Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett autómentés Bókaytelep vonzáskörzetében 0-24 06 30 285-75-58.

Autómentés Erdőskert 0-24

Mobil autósegély - Autómentés Erdőskert 0-24

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Erdőskert környékén, megállapodás szerint akár országosan is biztosítjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

Autómentő Erdőskert
 • autómentő Erdőskert
 • nemzetközi autómentés
 • autómentő M5 Erdőskert,
 • autómentés Erdőskert árak,
 • sérült autó elszállítása Erdőskert,
 • lerobbant autó mentése Erdőskert

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen gépjárművek mentesítését. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést Erdőskert régiójában egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk! Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros régiójában 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Hosszabb tervezett út esetén tesztúttal felderíthető, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Zörejek a kocsi különféle komponensei felől

 • A jármű menetdinamikája

 • A futómű állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor zörejei

 • A váltó kopása

 • A kuplung kopása


autó ellenőrzése külföldi út előtt Erdőskert


Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentését és szállítást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Díjtalanul nyújtjuk - autómentés Erdőskert

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

gépjármű assistance Erdőskert  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő autón kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbant autó elszállítása Erdőskert

Autómentő ár Erdőskert

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Erdőskerti mentesítés árai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Erdőskert Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes autómentő Erdőskert környékén 0-24 30/285-7558.

Autómentés Erzsébettelep 0-24

Autó bikázása - Autómentés Erzsébettelep 0-24

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Erzsébettelep területén, szükség esetén egész Magyarországon kínáljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autómentő csörlővel Erzsébettelep
 • sárga angyal autómentés Erzsébettelep
 • autószállítás Németországból visszfuvar
 • autómentő M3 Erzsébettelep,
 • autómentés Erzsébettelep árak,
 • tréleres szállítás autómentés Erzsébettelep,
 • felborult autó mentése Erzsébettelep

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen gépjárművek mentését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Az autó mentését Erzsébettelep területén egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Hosszabb tervezett út esetén tesztkörrel felderíthető, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Kopogás az autó különböző részeiből

 • Az autó menetzaja

 • A futómű állapota

 • A fékhatás vizsgálata

 • A motor viselkedése

 • A váltó esetleges rendellenességeiautó ellenőrzése külföldi út előtt Erzsébettelep


Vállaljuk az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink - autómentő Erzsébettelep

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

gépjármű assistance Erzsébettelep  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

autómentés Erzsébettelep

Autómentés árak Erzsébettelep

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Erzsébettelepi gépkocsimentés költségei. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal segélyszolgálat Erzsébettelep Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvezményes autómentő Erzsébettelep vonzáskörzetében éjjel-nappal 30/285-7558.

Autómentés Ferihegy éjjel-nappal

Autó bikázása - Autómentés Ferihegy éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Ferihegy régiójában, megegyezés alapján egész belföldön vállaljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! autómentő telefonszám

autómentő csörlővel Ferihegy
 • sárga angyal autómentés Ferihegy
 • autószállítás Németországból visszfuvar
 • autómentő Ferihegy olcsón,
 • mobil autósegély Ferihegy,
 • motor mentés Ferihegy,
 • tréleres Ferihegy

Belföldön országosan rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen gépkocsik elszállítását. A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük! Az autómentést Ferihegy környékén egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon kínáljuk! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elkerülhető is lehet az autómentés, tesztkörrel feltárható, esetleges hiányosságok az autónál:


  • Kopogás az autó különböző komponensei felől

 • A gépkocsi menetdinamikája

 • A lengéscsillapító állapota


 • A motor viselkedése

 • A váltó megfelelő működése

 • A kuplung állapota


autó ellenőrzése külföldi út előtt Ferihegy


Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink - autómentő Ferihegy

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

gépjármű assistance Ferihegy  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is. Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbant autó elszállítása Ferihegy

Autómentő árak Ferihegy

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Ferihegyi gépjármű mentés díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sárga angyal autómentő Ferihegy Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes autómentés Ferihegy régiójában 0-24 (30) 285 7558.